Circus meets Burlesque-Club 12.9.09 Klubi, Tampere

Hyppää karavaanin kyytiin, kun Circus Ruskan tarjoilee teille ainutlaatuisen illan sirkuksen ja burlesquen parissa. Ohjelmassa mm. kansainvälisiä ja kotimaisia burlesque ja sirkus-artisteja.Näe ja koe Hula Pirates Kabaree starring Kiki Hawaiji, Frank Doggenstein ja Bettie Blackheart, viettelevä Lou Lou D’vil, Ihastuttava Mimi De Froufrou sekä huikeat sirkustaiteilijat: the Incredible Kalki hulaGirl, Unbelievable balancing acrobatgirls , Amazing ClownWoman. Juhlissa mukana myös Dazzling CanCan-girls& Burlesquepoledancing by Seventh Heaven ! Koko illan hurmaavana juontajana toimii Mr. Lafayette Lestrange. Illan record hopista vastaa HulaPirates-Crewn Miroslav Satan & Fiona Timantti

Pukukoodi: Mikään ei ole liikaa
Muista myös Seventh Heavenin järjestämä burlesquetolppatanssi-workshop. Lisätietoja www.tankotanssi.fi

Join the caravan, as Circus Ruska treats you to a unique evening of circus and burlesque! The program includes both Finnish and international burlesque and circus artistes.

Come and see Hula Pirates Cabaret starring Kiki Hawaiji, Frank Doggenstein and Bettie Blackheart; the seductive LouLou D’vil; Charming Mimi de Froufrou and the breathtaking talents of the circus: The Incredible Kalki Hula Girl, The Unbelievable Balancing Acrobatgirls , The Amazing ClownWoman. The party is spiced up with The Dazzling CanCan Girls & Burlesque Poledancing by Seventh Heaven! The charming host of the entire evening is Mr. Lafayette Lestrange. The record hop artistry will be provided by the incomparable HulaPirate DJ’s, Miroslav Satan and Fiona Timantti.

Dresscode: Nothing is too much

Remember also burlesquepoledance-workshop by Seventh Heaven. For more information www.tankotanssi.fi

Circus Ruska
Hulapirates
Seventh Heaven
Hip Hop House

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.