NCN´09 Sneak Peak

Tempaudu burleskipyörremyrskyn vietäväksi, ole utelias ja tule katsomaan, hurraamaan ja nostattamaan tunnelmaa uusienNCN2009 burleskitähtien iltaan 10.10.09 ravintolalaiva Wäiskille, Hakaniemenranta 11, Helsinki.

Mukana mm. MediSin Sisters featuring the One and Only Italian Patient, Miss Welma Jackpot, Ilsa & Gertrud -the lovely sisters von Schtupf, Eva Blau & Johann von T., Dina Doré, Bent van der Bleu, Pepper Sparkles, Holy Mollies, Lucie Goodness, Charlene Noir, Herreys Sisters ja monta, monta, monta muuta uskomattoman hienoa, hersyvää, hauskaa, hurjaa ja luonnollisesti upeaa esiintyjää!

Liput (15 eur + narikka) myynnissä NYT Like-kirjakaupassa, Iso-Roballa. Vain rajoittu määrä, hanki omasi ajoissa!
PS. Esiintyjämuutokset mahdollisia!

Twirl with the burlesque hurricane, be curious and come to see the rising stars of Finnish burlesque @ restaurant boat Wäiski, Hakaniemenranta 11.

NCN-performers include for example MediSin Sisters featuring the One and Only Italian Patient, Miss Welma Jackpot, Ilsa & Gertrud -the lovely sisters von Schtupf, Eva Blau & Johann von T., Dina Doré, Bent van der Bleu, Pepper Sparkles, Holy Mollies, Lucie Goodness, Charlene Noir, Herreys Sisters and many, many, many more gorgeous, glamourous, cute, wild, funky and cheerful performers!

Get your ticket now from Like-bookshop on Iso-Roobertinkatu, Helsinki. Only limited amount for sale!

PS. Naturally there might be changes in the performer list.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.