Helsinki Burlesque Festival 2013

Helsinki Burlesque Festival 2013 Warm-Up:

Aatamin asussa..ainakin melkein! / MIEHET LAVALLA! 8.2.2013 Ravintola Kaisaniemi

Valtakuntamme ensimmäinen iltama jossa koko kattaus koostuu vain ja ainoastaa mies-esiintyjistä! Kansainvälisinä vieraina nähdään New Yorkista Berliiniin kotiutunut Scotty The Blue Bunny ja Hampurista tuleva visuaalinen mestari Hedoluxe. Lisäksi esillä kotimaan kermaa ja aivan ihka uusia tulokkaitakin! Ainutlaatuinen ilta! Illan parhaan miespukeutujan palkitsee Tom Of Finland seura! Kaikki ovat kuitenkin tervetulleita yleisöön!

For the first time in Finland, on stage; only male performers.

Klikkaa lippukauppaan kuvasta! / Festival warm-up MEN on STAGE! Click on the pick to buy your tick!

******************************

Helsinki Burlesque Festival työpajat! 27.2-2.2.2013

*****************************

HELSINKI BURLESQUE FESTIVAL PÄÄJUHLA 1.-2.3.2013

Festivaalin pääjuhlaa vietetään Kulttuuriareena Gloriassa. Iltojen teemana on BURLESCOPOLIS ja se juhlistaa varhaista elokuvaa.

Esiintyjälista on päätähuimaava. Olemme erittäin ylpeitä kansainvälisestä kattauksestamme joka sisältää pitkän linjan burleskitähtiä niin Euroopasta kuin Atlantin takaakin. Eteenne avautuu fantasian ja huikaisevan väriloiston kyllästämä maailma!Voitte nähdä niin nykyburleskin kuumimman tähden, kurvien kruunatun kuningattaren Dirty Martinin kuin Mongolian kansallis-sirkuksessa esiintyneen käärmenaisen Khaliuka Narankhuun. Kummankin illan ohjelma on uniikki vaikka samoja esiintyjiä lavalla nähdäänkin. Viime vuoden tapaan Gloriassa on paljon istumapaikkoja joten pääsette lepuuttamaan jalkojanne ja katsomaan esityksiä mukavasti istuen. Ilta rakentuu 4 osiosta ja jokaisen osion välillä on tauko teidän virkistykseksenne. Tauoilla teitä viihdytetään musiikin voimin jota tänä vuonna tarjoilee iloksemme Rudolph and The Ramblers, trio joka koostuu eturivin jazzmuusikoista. Lisäksi musiikista vastaavat viralliset festivaali Dj:t Fiona Timantti ja Atom of Finland.

Väliaikoina voitte esimerkiksi kuvauttaa itsenne Atelieri O.Haapalan kabinettikuvaamossa tai tutustua Virolaisen Mats Ôunin vintagehenkisiin valokuviin. Voitte myös virkistäytyä ostoksilla joita teille tarjoilevat Tyra Therman, jonka putiikissa myydään myös esiintyjien tuotteen sekä vuoden 2013 viralliset Helsinki Burlesque Festival tuotteet, Belle Modeste joka asettaa kurvinne kuntoon, Fast´n´Loud jonka putiikista löydätte virtaviivaisia asusteita ja vaatetusta sekä perinteikäs Pajazzo joka tarjoilee vanhan ajan tyylistä pikku tarpeistoa sekä tyyliinne sopivia tupakointitarvikkeita.

Hinta 30-66 €
Ikäraja K-18

Ovet auki molempina päivinä klo 19:00-04:00/ Showtime 20.30 Napsauta itsesi lippukauppaan kuvasta!

AITIOT OVAT LOPPUUNMYYDYT!

Liput molempiin tapahtumiin www.tiketti.fi

Leave a Comment