Mahtava mahdollisuus!

HUUTOKAUPPA KÄYNNISSÄ!

Burleskilegenda Satan´s Angelin iltapuku/esiintymisasu sekä helmipäähine. Satan´s Angelille kustomoitu esiintymisasu jossa hän on esiintynyt Exotic Worldin lavalla 2005. Kultainen käsin hänelle muokattu asu jossa suuri koru edessä. Mukana tulee käsinkirjoitettu kirje Satan´s Angelilta, kaksi signeerattua kuvaa, 60 luvun alusta oleva studiokuva sekä n. 2010 lavakuva. Kuvista löytyy kuva missä hän esiintyy ko. asu päällä. Puvun mitat RY 104cm/VY 90cm/L 110cm, malli “joustaa”hiukan joten se asettuu kantajalleen kurvien mukaan. Takana vetoketju joka on tarkoitettu riisuttavaksi lavalla. Päähineen ympärys 52cm. Haluttaessa mahdollista sovittaa pukua pääkaupunkiseudulla, laitan mieluusti myös lisäkuvia ja mittoja pyydettäessä. Puku on suoraa Satan´s Angelin omasta kokoelmasta ja huutokaupan tuotto menee hänen hyväkseen lyhentämättömänä.
https://www.huuto.net/kohteet/satans-angelin-signeerattu-iltapuku_esiintymisasu/449146003

Leave a Comment