Springtime!! So much happening!

1.2.2018 Pirates Pleasures -Burleski klubi järjestetään eläimellisellä teemalla. Helter Shelter klubin tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan upeaa työtä kodittomien koirien eteen tekevälle Balkanin Koirat / @Balkanin Koirat ry.lle . He tekevät väsymättä työtä niin koirien hyvinvoinnin eteen kohteessa tarhoilla, kuin adoptiokotien löytymiseksi. Adoptoimme marraskuussa ( Bettie ja Frank) pienen sekaroituisen Elvira koiran ja päätimme samalla että haluamme auttaa osaamallamme tavalla. Olemme iloksemme saaneet mukaan mahtavan esiintyjäkaartin ja illan kattaus on aikamoinen.
Illan muusana ja taustavoimana siis toimii Elvira, vaikkakin hän juhlii omalla tahollaan hellän koiravahdin huomassa. Illan aikana myynnissä Helsinki Burlesque tuotteita, signeerattuja kuvia ja mahdollisesti muutakin koiramaisen ihanaa. Varaa lippusi NYT ennakkoon burleskia@gmail.com ( Julisteen kuva Maria Kimalle ) Lue lisää Balkanin koirien toiminnasta https://balkaninkoirat.fi/

**********

10.2. Burlesque Blossoms 2018 / Uusien tulokkaiden ilta Ravintola Kaisaniemessä!

Leave a Comment