FAQ / UKK

PHOTOGRAPHY:

A few reminders; Muutama muistutus; Videotaping the shows is not allowed without special permission. Esitysten videokuvaaminen ei ole sallittua ilman erillistä lupaa.
Järjestelmäkameran käyttö on sallittu vain valokuvaus/pressi-passilla. Using a slr-camera (single lens reflex camera) is only allowed with a special photopass.

SHOWTIME: Check showtimes for each event. Tarkista esitysajat tapahtumakohtaisesti.

WHAT TO WEAR /Mitä laitan päälle? : You can wear anything you like, however nudity is not allowed. You can come in everyday clothes or dress as fancy as you like. You imagination is the limit. / Voit pukeutua juuri niin kuin haluat, alastomuus tosin ei ole sallittu. Voit tulla arkivaatteissasi tai pukeutua niin juhlavasti kuin mielikuvituksesi sallii.

LIPPUJA /TICKETS:  If the event is sold out There will be NO tickets at the door / Lippuja EI ole ovella mikäli tapahtuma on ilmoitettu loppuunmyydyksi

Muuta; Helsinki Burlesque tapahtumat ovat syrjintävapaita, kaikenlaiselle häirinnälle on nollatoleranssi! Helsinki Burlesque events are totally discrimination free.

 

Erikoinen, teeman mukainen tai edes juhlava pukeutuminen EI ole pakollista vaikka juhlilla onkin teema. Meillä EI ole pukukoodia! Alasti et voi kuitenkaan tulla joten jotain on oltava päällä. Monet yleisöstä pukeutuvat juhlavasti tai mielikuvituksellisesti, tämä on mahdollisuus ei pakko.

Kyllä, kannattaa tulla ajoissa, Show alkaa kun on ilmoitettu ja jo alussa voit nähdä ihan mitä vain. Showt eivät siis  ala “huonolla” ja lopu hyvään vaan herkkuja riittää aina koko illaksi.

Joudutko itse esiintymään? Mitä burleskijuhlissa tapahtuu? Onko se vain tietyn klubin yksityinen juhla vai voiko sinne tulla kuka vaan? Et joudu itse lavalle, burleskijuhlissa katsotaan esityksiä kuten teatterissa? Kuka vain saa tulla burleskijuhliin kun ostaa lipun ja suuntaa mestoille. Kaikki 18+ vuotiaat naiset miehet ja siltä väliltä ovat tervetulleita katsomoon.

Mikäli tapahtuma myy loppuun etukäteen paikan päältä ei saa lippuja. Meillä ei myöskään ole salaista varastoa mistä tarpeen tullen napsitaan lippuja. Jos liput loppuvat ne loppuvat. Niitä on rajoitettu määrä.

Ei burleskijuhlissa ei saa koskea ketään ilman lupaa. Tarjolla ei ole myöskään privaattiesityksiä ei esiintyjien eikä yleisön tarjoamina. Molempien osapuolten keskinäisistä sopimuksista emme vastaa kunhan noudatatte julkisella paikalla päteviä sääntöjä asianmukaisesta käytöksestä.

Kun pukeudut iltaa varten mieti kanssajuhlijoitasi, jos istut esim eturivissä ja sinulla on puoleen metriin nouseva päähine, takanasi olevat eivät näe. Suunnittele asu niin että voit tarvittaessa riisua kohtuuttomasti muiden katsomista estävät asusteet.

Yleisölle ei ole pukeutumistiloja varattuna erikseen. Jos haluat vaihtaa asua saapuessasi voit tehdä sen esim. WC tiloissa tai aulassa mikäli vaihto ei vaadi suurempia salaisia toimenpiteitä.

4. ILLAT JATKUVAT esitysten jälkeen.Voi siis jäädä tanssimaan ja juhlimaan ja seurustelemaan.

Mikäli haluat kuvata järjestelmäkameralla sinun on haettava siihen kuvauslupa erikseen. Kyselyt burleskia@gmail.com PS. Emme takaa kuvauslupia jokaiselle hakjalle.

Älä laita upouusia kenkiä jalkaan kokoillan kestäviin tapahtumiin mikäli et ole sisäänajanut niitä. Tai jos laitat ota vaihtokengät mukaan joilla jaksat seistä.

Muista vedenjuonti illan aikana!
Mikäli pukeudut ensimmäistä kertaa korsettiin, testaa sitä etukäteen ettei illan aikana tule tukala olo.

Tule, riehaannu ja nauti! Muista että mielikuvituksellinen pukeutuminen on sallittu mutta ei pakollinen. Mutta voit todellakin laittaa sen kimmeltävin paidan mitä et ole ennen kehdannut. Ja jos et keksi mitään, voit myös vain nauttia kanssajuhlijoiden asuista.

JA TERVETULOA!!!!

Bettie ja Frank

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.