Summertime!

Hey you all!

Summertime on the partyfront is a little quiet. People are out of town, partying on festivals.

Meanwhile there is good time to sew sequines on dresses and plan new things. The 6th Helsinki Burlesque Festival will be the first weekend in March 2013, our theme is Burlescopolis! The performers will be announced late september/early october.

You can get your tickets to the annual Finnish Burlesque Gala 20.10.2012 in Ravintola Kaisaniemi! See the finest local performers step on stage! By getting a ticket you can also win 2 ticketpackages to the festival 2013!!!!!!!!!!

*********************

Hiiohoi arvoisat burleskiystävät!

Kesäaika bilerintamalla on hiukan hiljaista. Kansa vetäytyy maaseudulle ja festivaaleille.

Sillä aikaa on mukava ommella paljetteja mekkoihin ja suunnitella uusia kujeita. Kuudes vuosittainen Helsinki Burlesque Festival pidetään maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna 2013 teemalla Burlescopolis. Lisää festivaalista syyskuun lopussa!

Voit voittaa liput festivaaleille ostamalla lipun vuosittaiseen Suomi Burleski Gaalaan 2012 joka on 20.10. Ravintola Kaisaniemessä! Maamme parhaimmistoon lukeutuvia esiintyjiä kipuaa lavalla tuona juhlavana iltana. Upeimmat gaalapuvut palkitaan! Liput tuttuun tapaan Tiketistä!

*****************

Muut maamme burleskitapahtumat voit tarkistaa näppärästi Burlesque Finland sivustolta jossa T.T.Tassel burleskiagentti seuraa herpaantumatta maamme tapahtumia. Myös haastatteluita, arvontoja sekä raportteja bileistä!

You can find out about other events in Finland from www.burlesquefinland.com

*********************

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.